Blog

Maak je favoriete kussen met Anne-Catherine van clo clo
Creatief hoef je er niet voor te zijn, want met veel goesting voor een mooi interieur kom je al erg ver.
Met UGLY.BE verandert er echt wel iets
1,5 jaar geleden beslisten Caroline Heinen en haar man om hun huis te verkopen. Hoewel het koppel er vanuit ging dat hun huis in een oogwenk verkocht zou worden, bleek de verkoop uit te blijven. Na een lang jaar contacteerde het koppel UGLY.BE.
De tuin als verlengde van je woning
Mensen willen niet enkel een tuin, maar ook nog eens een mooie. Zo eentje waarin ze tot rust kunnen komen, voor het-vakantie-in-eigenland-gevoel.
Nieuwe primeurwebsite IMMOSCOOP : (r)evolutie?!
Sinds enkele weken is de nieuwe vastgoedwebsite www.immoscoop.be online.
Er is al genoeg serieuze architectuur
Interieurarchitect Dries Otten heeft het gehad met serieuze ontwerpen die te veel rekening houden met ieders mening. Say hello to kleur en frivoliteit in een strak kleedje!
De favoriete zetel van Al Pacino komt uit België
Meet Sixinch, een Belgisch merk, opgestart door twee Antwerpenaren. UGLY sprak met één van hen, Pieter Jamart over het succes en de uitdagingen.
Karlin: interieur en architectuur met toekomstgerichte visie
Karen en Liesbeth zijn de trotse bezielers van (interieur)architectenbureau Karlin. Een duo dertigers dat heel goed aanvoelt wat zij, maar ook de klanten willen.
Alles wat een mannenhart begeert
De conceptstore Henri vormt een walhalla aan stijlvolle kledij, trendy gadgets en unieke interieurspullen.
Espoo: Mixen tegen saaiheid
Een tijdje terug werkten we samen met Espoo, een hippe interieurwinkel met de focus op eigentijds design. UGLY sprak met Founding Father Dries Brys.
Hoog Ingeblikt
Een van onze huisfotografen gaat geen uitdaging uit de weg en bengelt nogal eens graag hoog in de lucht om dat ene perfecte beeld te schieten. Sebastiaan Vervenne is bezeten van natuurfotografie en reist daarvoor de hele wereld rond.
Vorige pagina 1 2 Volgende pagina