Team

 • Philippe Gillis

  Zaakvoerder, makelaar in hart en nieren en interieurfanaat Philippe combineert professionele sérieux met een jovialiteit om u tegen te zeggen.

  Ontdek meer over Philippe

   

 • Ben Vercammen

  Vastgoedadviseur, energiedeskundige en trotse papa. Ben stelt zijn klanten graag op hun gemak en zweert bij een eerlijke aanpak.

  Ontdek meer over Ben

   

 • Katleen Van Laer

  Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de boîte. Meteen paraat, altijd bereid om te helpen en met een warme glimlach op de lippen.  

  Ontdek meer over Katleen

   

 • Dorien Odeurs

  Gedreven, hartverwarmend en spontaan. Deze ambitieuze Master in het Notariaat snelt doelgericht door het leven en maakte een berekende carrière move als commercieel medewerker bij Vastgoed Gillis.

  Ontdek meer over Dorien

   

 • Joni Van Barel

  Wil je je woning verkopen en heb je nog geen idee hoe? Dan vertelt Joni je haarfijn hoe we dit bij Vastgoed Gillis en UGLY.BE aanpakken.

  Als regioverantwoordelijke gaat Joni Actief op zoek naar mensen die hun huis bij ons willen verkopen. Nadien volgt ze hun dossier op tot de uiteindelijke verkoop bij de notaris.

  Ontdek meer over Joni

   

  • Elise Van Schil

   Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat is Elise, ons jongste teamlid. Bij Vastgoed Gillis en UGLY vond ze de perfecte plek voor haar neus voor knappe panden, haar liefde voor Antwerpen en haar directe aanpak.

   Ontdek meer over Elise
 • Marlies Beckers

  Taalidioot pur sang, freelance copywriter en enthousiaste doorzetter. Dat ben ik. Elke tekst voor UGLY passeert mijn handen en ogen. We publiceren enkel wanneer het juist aanvoelt.

  Ontdek meer over Marlies

   

 • Cristina de la Madera

  Spaans oogt ze veelal niet, maar de passie waarmee deze fotografe te werk gaat, komt aardig in de richting van onze Zuiderburen. Deze jongedame schiet interieurfoto’s voor UGLY.

  Ontdek meer over Cristina
 • Estíbalitz Soto & Sebastian Vervenne

  Dit sympathieke koppel ontdekte een gezamenlijke passie: fotografie. Ze leerden mekaar kennen tijdens een Erasmus-uitwisseling in Barcelona en zijn nu beiden actief als fotograaf in Antwerpen.

  Ontdek meer over Estíbalitz & Sebastian